Preskoči na sadržaj

Vratite nesačuvane izmjene agenta

Vratite radnu kopiju sačuvanu u pregledniku i zaštitite izmjene kada oporavak nakon ponovnog učitavanja nije dostupan.

Ažurirano

Ponovo otvorite isti kontekst uređivanja

Otvorite istog agenta i granu dok ste prijavljeni na istog korisnika i radni prostor, u istom profilu preglednika. Uređivač učitava radnu kopiju preglednika i poredi je s trenutnom objavljenom verzijom.

Radne kopije preglednika postoje samo u tom profilu preglednika. Nisu dostupne na drugom uređaju ni u drugom profilu, a odjava ih briše.

Zaštitite izmjene kada oporavak ne uspije

Ako vidite Changes remain available in this tab, but reload recovery is unavailable, ostavite karticu otvorenu. Prije osvježavanja, zatvaranja kartice, brisanja podataka web-lokacije ili odjave kopirajte duge upute i druge važne vrijednosti u sigurnu privremenu datoteku. Izmjene su još u ovoj kartici, ali ih ponovno učitavanje možda neće vratiti.

Provjerite dopušta li preglednik pohranu podataka za Threetone i je li pohrana dostupna. Kada oporavak ponovo proradi, pregledajte i objavite izmjene ili ih namjerno odbacite.

Riješite neslaganje s novijom objavljenom verzijom

Ako uređivač prijavi da je dostupna novija objavljena verzija, objava starije radne kopije je blokirana. Pregledajte izmjene na čekanju, sačuvajte što vam treba, vratite se na najnoviju objavljenu verziju i ponovo primijenite namjeravane izmjene prije objave.