Siirry sisältöön

Tutustu työtilan käyttöoikeuksiin

Katso, mihin työtiloihin sinulla on pääsy ja miten Threetone näyttää nykyisen roolisi.

Päivitetty

Mitä työtilan valitsimessa näkyy

Avaa Choose a workspace. Sivulla luetellaan tilillesi käytettävissä olevat aktiiviset työtilajäsenyydet. Jokaisella rivillä näkyvät työtilan nimi ja kyseiselle jäsenyydelle palautettu rooli.

Valitse työtila tätä istuntoa varten

Valitse haluamasi työtilan vierestä Continue. Nykyinen työtila on merkitty tekstillä Selected. Jos sinulla on pääsy useisiin työtiloihin, toista tämä vaihe aina, kun haluat työskennellä toisessa työtilassa.

Jos työtila puuttuu

Jos aktiivisia jäsenyyksiä ei ole, Threetone palaa kirjautumiseen ja näyttää työtilan käyttöoikeutta koskevan ilmoituksen. Pyydä työtilan omistajaa tai ylläpitäjää vahvistamaan, että tilisi on lisätty oikeaan työtilaan. Ilmoita tukipyynnössä työtilan nimi ja kirjautumissähköpostiosoitteesi, mutta älä koskaan salasanaa tai MFA-koodia.