Мазмұнға өту

Қосылған қызметті ажырату

Провайдердің қосылымын Threetone жұмыс кеңістігінен алып тастаңыз.

Жаңартылған күні:

Қосылымды басқаруды ашыңыз

Integrations ашып, басқарғыңыз келетін қосылған қызметті таңдаңыз. Қосылым терезесі Manage Connection көрінісімен ашылады.

Ажыратуды растаңыз

Disconnect integration астынан Disconnect таңдаңыз. Растау терезесі қосылымның атын көрсетіп, әрекетті кері қайтару мүмкін емес екенін ескертеді. Ол ажырату провайдердің тіркелгі дерегін қайтарып алып, интеграция қосылымын кеңістіктен өшіретінін түсіндіреді.

Растау үшін Disconnect қайта таңдаңыз. Сәтті болса, [service name] disconnected тәрізді хабарлама көрінеді. Қолданба Could not disconnect integration көрсетсе, қолдауға жазу үшін хабарлама мен қызмет атауын сақтаңыз.

Ажырату деректерді жоймайды

Meta қосылымдарында Threetone қолжетімділігін қайтарып алу бұрыннан сақталған жазбаларды жоймайды. Сақталған жазбаларды қарау қажет болса, құпиялылық не жою туралы бөлек сұрау жіберіңіз.