Pereiti prie turinio

Atjunkite prijungtą paslaugą

Pašalinkite prijungto teikėjo ryšį iš Threetone darbo srities.

Atnaujinta

Atidarykite ryšio tvarkymą

Atidarykite Integrations ir pasirinkite prijungtą paslaugą, kurią norite tvarkyti. Ryšio skydelis atsidaro rodinyje Manage Connection.

Patvirtinkite atjungimą

Skiltyje Disconnect integration pasirinkite Disconnect. Patvirtinimo lange įvardytas ryšys ir įspėjama, kad veiksmo negalima atšaukti. Taip pat paaiškinama, kad atjungimas panaikina teikėjo prisijungimo duomenis ir pašalina integracijos ryšį iš darbo srities.

Dar kartą pasirinkite Disconnect. Sėkmės atveju rodoma, pavyzdžiui, [service name] disconnected. Jei programa rodo Could not disconnect integration, išsaugokite pranešimą ir paslaugos pavadinimą pagalbos užklausai.

Atjungimas skiriasi nuo duomenų ištrynimo

Meta ryšiams Threetone prieigos panaikinimas neištrina įrašų, kuriuos Threetone jau turi. Jei norite, kad saugomi įrašai būtų peržiūrėti, pateikite atskirą privatumo ar ištrynimo užklausą.