Atvienojiet pieslēgtu pakalpojumu
Noņemiet pieslēgtu pakalpojumu sniedzēja savienojumu no Threetone darbvietas.
Atjaunināts
Atveriet savienojumu pārvaldību
Atveriet Integrations un atlasiet pakalpojumu, kuru vēlaties pārvaldīt. Savienojuma panelis tiek atvērts skatā Manage Connection.
Apstipriniet atvienošanu
Sadaļā Disconnect integration atlasiet Disconnect. Apstiprināšanas dialogā ir nosaukts savienojums un brīdināts, ka darbību nevar atsaukt. Tajā arī paskaidrots, ka atvienošana atsauc pakalpojumu sniedzēja akreditācijas datus un noņem integrācijas savienojumu no darbvietas.
Lai apstiprinātu, vēlreiz atlasiet Disconnect. Veiksmīga darbība parāda, piemēram, [service name] disconnected. Ja lietotne rāda Could not disconnect integration, saglabājiet šo ziņojumu un pakalpojuma nosaukumu atbalsta pieprasījumam.
Atvienošana un datu dzēšana ir atsevišķas darbības
Meta savienojumiem Threetone piekļuves atsaukšana neizdzēš ierakstus, kas jau glabājas Threetone. Ja vēlaties pārskatīt glabātos ierakstus, nosūtiet atsevišķu privātuma vai dzēšanas pieprasījumu.