Исклучете поврзана услуга
Отстранете врска со поврзан давател од работен простор на Threetone.
Ажурирано на
Отворете управување со врската
Отворете Integrations и изберете ја услугата што сакате да ја управувате. Панелот на врската се отвора со приказ Manage Connection.
Потврдете го исклучувањето
Под Disconnect integration изберете Disconnect. Дијалогот ја именува врската и предупредува дека постапката не може да се поништи. Објаснува и дека исклучувањето го отповикува акредитивот на давателот и ја отстранува интеграциската врска од работниот простор.
Повторно изберете Disconnect за потврда. Успехот покажува порака како [service name] disconnected. Ако апликацијата покаже Could not disconnect integration, зачувајте ја пораката и името на услугата за барањето до поддршка.
Исклучувањето не е исто што и бришењето податоци
За Meta-врски, отповикувањето пристап на Threetone не ги брише записите што Threetone веќе ги чува. Поднесете одделно барање за приватност или бришење кога треба да се разгледаат зачувани записи.