ချိတ်ထားသော ဝန်ဆောင်မှုကို ဖြုတ်ရန်
Threetone အလုပ်နေရာမှ provider connection ကို ဖယ်ရှားရန်။
တွင် အပ်ဒိတ်လုပ်ထားသည်
Connection စီမံမှုကို ဖွင့်ရန်
Integrations ကို ဖွင့်ပြီး စီမံလိုသော service ကို ရွေးပါ။ Connection sheet တွင် Manage Connection မြင်ကွင်း ဖွင့်သည်။
ဖြုတ်ခြင်းကို အတည်ပြုရန်
Disconnect integration အောက်တွင် Disconnect ကို ရွေးပါ။ Confirmation dialog သည် connection အမည်ကို ပြ၊ ပြန်မလုပ်နိုင်ကြောင်း သတိပေးပြီး ဖြုတ်လျှင် provider credential ကို revoke လုပ်ကာ အလုပ်နေရာမှ connection ကို ဖယ်မည်ဟု ရှင်းပြသည်။
ထပ်မံ Disconnect ကို ရွေးပါ။ အောင်မြင်လျှင် [service name] disconnected ကဲ့သို့ စာတိုပြသည်။ Could not disconnect integration ဟု ပြပါက support အတွက် စာတိုနှင့် service အမည်ကို မှတ်ပါ။
Connection ဖြုတ်ခြင်းနှင့် ဒေတာဖျက်ခြင်း မတူပါ
Meta connection အတွက် Threetone ဝင်ရောက်ခွင့်ကို revoke လုပ်ခြင်းသည် Threetone တွင် ရှိပြီးသော မှတ်တမ်းများကို မဖျက်ပါ။ သိမ်းထားသော မှတ်တမ်းကို ပြန်စစ်လိုပါက သီးခြား privacy သို့မဟုတ် deletion request ပို့ပါ။