Przełącz obszary robocze
Zmień obszar roboczy używany w bieżącej sesji Threetone.
Zaktualizowano
Otwórz wybór obszaru roboczego
Otwórz Choose a workspace. Strona wyświetla komunikat Select the workspace for this session. Zawiera listę obszarów roboczych dostępnych dla Twojego konta oraz rolę przypisaną do każdego z nich.
Wybierz inny obszar roboczy
Znajdź obszar, którego chcesz użyć, i wybierz Continue. Bieżący obszar roboczy ma oznaczenie Selected, a jego przycisk jest wyłączony. Poczekaj na zakończenie wyboru, zanim spróbujesz wybrać kolejny obszar.
Jeśli obszaru nie ma na liście
Selektor wyświetla tylko aktywne członkostwa. Jeśli obszar roboczy się nie pojawia, poproś jego właściciela lub administratora o sprawdzenie członkostwa. Jeśli nie ma żadnego aktywnego obszaru, Threetone wróci do strony logowania z komunikatem o dostępie do obszaru roboczego.