Kalo te përmbajtja

Kuptoni draftet dhe versionet e publikuara

Mësoni dallimin mes kopjeve lokale të punës, ndryshimeve në pritje dhe versioneve të publikuara të agjentit.

Përditësuar më

Kopjet e punës dhe versionet e publikuara

Redaktori krahason cilësimet dhe rrjedhën tuaj aktuale me versionin e publikuar në degën e zgjedhur. Një ndryshim bëhet ndryshim në pritje në kopjen e punës në shfletues; nuk e zëvendëson vetë versionin e publikuar.

Threetone e lidh kopjen e shfletuesit me përdoruesin, hapësirën, agjentin dhe degën tuaj, që një draft të mos rikthehet në kontekst tjetër redaktimi.

Shqyrtoni dhe publikoni ndryshimet

Hapni menunë pranë Publish dhe zgjidhni View pending changes për të krahasuar kopjen me konfigurimin e publikuar. Publish hap Review Changes, ku mund të shqyrtoni të njëjtin dallim dhe të shtoni një mesazh commit-i.

Gabimet e rrjedhës së punës bllokojnë publikimin derisa të rregullohen. Pas publikimit, versioni i ri në server bëhet bazë e redaktorit dhe kopja lokale hiqet.

Trajtoni një version më të ri në server

Nëse publikohet një version tjetër ndërsa keni ndryshime në pritje, redaktori tregon A newer published version is available dhe bllokon publikimin. Ruani vlerat që ju duhen dhe pajtojini me versionin e ri. Përdorni Discard changes vetëm kur jeni gati të ktheni redaktorin te konfigurimi më i ri i publikuar.