Desconnecta un servei connectat
Elimina una connexió de proveïdor d'un espai de treball de Threetone.
Actualitzat
Obre la gestió de connexions
Obre Integrations i selecciona el servei connectat que vols gestionar. S'obrirà el full de connexió a la vista Manage Connection.
Confirma la desconnexió
A Disconnect integration, selecciona Disconnect. El diàleg de confirmació indica el nom de la connexió i adverteix que l'acció no es pot desfer. També explica que, en desconnectar, es revoca la credencial del proveïdor i s'elimina la connexió de la integració de l'espai de treball.
Torna a seleccionar Disconnect per confirmar-ho. Si l'acció s'ha completat, apareixerà un missatge com ara [service name] disconnected. Si l'aplicació mostra Could not disconnect integration, conserva aquest missatge i el nom del servei per incloure'ls a la sol·licitud d'assistència.
Desconnectar no elimina les dades
En les connexions de Meta, revocar l'accés de Threetone no elimina els registres que Threetone ja conserva. Si vols que es revisin les dades emmagatzemades, envia una sol·licitud de privadesa o de supressió per separat.