Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποσύνδεση συνδεδεμένης υπηρεσίας

Καταργήστε μια συνδεδεμένη σύνδεση παρόχου από χώρο εργασίας της Threetone.

Ενημερώθηκε

Ανοίξτε τη διαχείριση συνδέσεων

Ανοίξτε τις Integrations και επιλέξτε τη συνδεδεμένη υπηρεσία που θέλετε να διαχειριστείτε. Το παράθυρο σύνδεσης ανοίγει στην προβολή Manage Connection.

Επιβεβαιώστε την αποσύνδεση

Στην ενότητα Disconnect integration, επιλέξτε Disconnect. Το παράθυρο επιβεβαίωσης αναφέρει το όνομα της σύνδεσης και προειδοποιεί ότι η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί. Εξηγεί επίσης ότι η αποσύνδεση ανακαλεί το διαπιστευτήριο του παρόχου και αφαιρεί τη σύνδεση ενσωμάτωσης από τον χώρο εργασίας.

Επιλέξτε ξανά Disconnect για επιβεβαίωση. Μετά από επιτυχημένη ενέργεια, εμφανίζεται μήνυμα όπως [service name] disconnected. Αν η εφαρμογή εμφανίσει Could not disconnect integration, κρατήστε το μήνυμα και το όνομα της υπηρεσίας για το αίτημα υποστήριξης.

Η αποσύνδεση δεν διαγράφει δεδομένα

Για συνδέσεις Meta, η ανάκληση της πρόσβασης της Threetone δεν διαγράφει εγγραφές που ήδη διατηρεί η Threetone. Στείλτε ξεχωριστό αίτημα απορρήτου ή διαγραφής αν θέλετε να ελεγχθούν αποθηκευμένες εγγραφές.