Вратете незачувани промени на агентот
Најдете ја работната копија во прелистувачот и заштитете ги измените ако враќањето не е достапно.
Ажурирано на
Отворете го истиот контекст за уредување
Отворете ги истиот агент и гранка додека сте најавени како истиот корисник во истиот работен простор и профил на прелистувачот. Уредувачот ја вчитува работната копија во прелистувачот и ја споредува со тековната објавена верзија.
Работните копии се локални за тој профил. Не се достапни на друг уред или во друг профил, а одјавувањето ги брише.
Заштитете ги измените ако враќањето не успее
Ако видите Changes remain available in this tab, but reload recovery is unavailable, оставете ја картичката отворена. Пред освежување, затворање, бришење податоци на страницата или одјавување, копирајте ги долгите упатства и важните вредности во безбедна привремена датотека. Измените сè уште се во тековната картичка, но можеби нема да се вратат по повторно вчитување.
Проверете дали прелистувачот дозволува складирање за Threetone и дали има достапен простор. Кога враќањето повторно работи, прегледајте ги и објавете ги промените или намерно отфрлете ги.
Разрешете понова објавена верзија
Ако уредувачот извести дека има понова објавена верзија, објавувањето на постарата работна копија е блокирано. Прегледајте ги промените на чекање, зачувајте што ви треба, вратете се на најновата верзија и повторно применете ги саканите измени пред објавувањето.