Hopp til innhold

Koble fra en tilkoblet tjeneste

Fjern en tilkobling til en leverandør fra et Threetone-arbeidsområde.

Oppdatert

Åpne tilkoblingsadministrasjon

Åpne Integrations, og velg den tilkoblede tjenesten du vil administrere. Tilkoblingsarket åpnes i visningen Manage Connection.

Bekreft frakoblingen

Velg Disconnect under Disconnect integration. Bekreftelsesdialogen viser navnet på tilkoblingen og advarer om at handlingen ikke kan angres. Den forklarer også at frakobling tilbakekaller leverandørlegitimasjonen og fjerner integrasjonstilkoblingen fra arbeidsområdet.

Velg Disconnect igjen for å bekrefte. Ved vellykket frakobling vises en melding som [service name] disconnected. Hvis appen viser Could not disconnect integration, tar du vare på meldingen og tjenestenavnet til forespørselen til brukerstøtten.

Frakobling er ikke det samme som sletting av data

Når det gjelder Meta-tilkoblinger, sletter ikke tilbakekalling av Threetones tilgang oppføringer Threetone allerede har lagret. Send en separat personvern- eller sletteforespørsel hvis du vil at lagrede oppføringer skal undersøkes.