Odłącz połączoną usługę
Usuń połączenie z dostawcą z obszaru roboczego Threetone.
Zaktualizowano
Otwórz zarządzanie połączeniem
Otwórz Integrations i wybierz połączoną usługę, którą chcesz zarządzać. Otworzy się panel połączenia w widoku Manage Connection.
Potwierdź odłączenie
W sekcji Disconnect integration wybierz Disconnect. Okno potwierdzenia wskazuje nazwę połączenia i ostrzega, że tej czynności nie można cofnąć. Wyjaśnia też, że odłączenie unieważnia dane uwierzytelniające dostawcy i usuwa integrację z obszaru roboczego.
Ponownie wybierz Disconnect, aby potwierdzić. Po pomyślnym odłączeniu pojawi się komunikat, np. [service name] disconnected. Jeśli aplikacja wyświetli Could not disconnect integration, zachowaj tę wiadomość i nazwę usługi do zgłoszenia do pomocy technicznej.
Odłączenie nie usuwa danych
W przypadku połączeń z Meta cofnięcie dostępu Threetone nie usuwa rekordów, które Threetone już przechowuje. Jeśli chcesz, by przechowywane rekordy zostały sprawdzone, wyślij osobny wniosek dotyczący prywatności lub usunięcia danych.