Prekinite povezavo s povezano storitvijo
Odstranite povezavo s ponudnikom iz delovnega prostora Threetone.
Posodobljeno
Odprite upravljanje povezav
Odprite Integrations in izberite povezano storitev, ki jo želite upravljati. Okno povezave se odpre v pogledu Manage Connection.
Potrdite prekinitev povezave
Pod Disconnect integration izberite Disconnect. Potrditveno okno poimenuje povezavo in opozori, da dejanja ni mogoče razveljaviti. Pojasni tudi, da prekinitev prekliče poverilnico ponudnika in odstrani povezavo integracije iz vašega delovnega prostora.
Za potrditev znova izberite Disconnect. Ob uspehu se prikaže sporočilo, kot je [service name] disconnected. Če aplikacija prikaže Could not disconnect integration, si to sporočilo in ime storitve shranite za zahtevo za podporo.
Prekinitev povezave je ločena od izbrisa podatkov
Pri povezavah Meta preklic dostopa Threetone ne izbriše zapisov, ki jih Threetone že hrani. Če želite pregled shranjenih zapisov, pošljite ločeno zahtevo glede zasebnosti ali izbrisa.