Hoppa till innehållet

Koppla från en ansluten tjänst

Ta bort en anslutning till en leverantör från en Threetone-arbetsyta.

Uppdaterad

Öppna anslutningshanteringen

Öppna Integrations och välj den anslutna tjänst du vill hantera. Anslutningspanelen öppnas i vyn Manage Connection.

Bekräfta frånkopplingen

Välj Disconnect under Disconnect integration. Bekräftelsedialogrutan visar anslutningens namn och varnar för att åtgärden inte kan ångras. Den förklarar också att frånkopplingen återkallar leverantörens autentiseringsuppgift och tar bort integrationsanslutningen från arbetsytan.

Välj Disconnect igen för att bekräfta. När åtgärden lyckas visas ett meddelande som exempelvis [service name] disconnected. Om appen visar Could not disconnect integration sparar du meddelandet och tjänstens namn till supportförfrågan.

Frånkoppling raderar inte data

För Meta-anslutningar raderas inte poster som Threetone redan har när du återkallar Threetones åtkomst. Skicka en separat begäran om integritet eller radering om du vill att lagrade poster ska granskas.