Přejít k obsahu

Odpojte připojenou službu

Odstraňte připojení poskytovatele z pracovního prostoru Threetone.

Aktualizováno

Otevřete správu připojení

Otevřete Integrations a vyberte připojenou službu, kterou chcete spravovat. Panel připojení se otevře v zobrazení Manage Connection.

Potvrďte odpojení

V části Disconnect integration vyberte Disconnect. Potvrzovací dialog uvede název připojení a upozorní, že tuto akci nelze vrátit zpět. Také vysvětluje, že odpojení odebere přihlašovací údaj poskytovatele a odstraní integraci z pracovního prostoru.

Opětovným výběrem Disconnect akci potvrďte. Po úspěšném odpojení se zobrazí zpráva jako [service name] disconnected. Pokud aplikace zobrazí Could not disconnect integration, uložte si tuto zprávu a název služby pro žádost o podporu.

Odpojení není totéž co odstranění dat

U připojení Meta odvolání přístupu Threetone neodstraní záznamy, které už Threetone uchovává. Pokud potřebujete prověřit uložené záznamy, podejte samostatnou žádost o ochranu soukromí nebo odstranění dat.