Prejsť na obsah

Odpojiť pripojenú službu

Odstráňte pripojenie k poskytovateľovi z pracovného priestoru Threetone.

Aktualizované

Otvorte správu pripojenia

Otvorte Integrations a vyberte pripojenú službu, ktorú chcete spravovať. Panel pripojenia sa otvorí vo zobrazení Manage Connection.

Potvrďte odpojenie

V časti Disconnect integration vyberte Disconnect. Potvrdzovacie okno pomenuje pripojenie a upozorní, že akciu nemožno vrátiť späť. Vysvetlí tiež, že odpojenie zruší poverenie poskytovateľa a odstráni pripojenie integrácie z pracovného priestoru.

Opätovným výberom Disconnect to potvrďte. Po úspešnej akcii sa zobrazí správa, napríklad [service name] disconnected. Ak aplikácia zobrazí Could not disconnect integration, túto správu a názov služby si uchovajte pre žiadosť o pomoc.

Odpojenie nie je vymazanie údajov

Pri pripojeniach Meta zrušenie prístupu Threetone nevymaže záznamy, ktoré Threetone už uchováva. Ak potrebujete preveriť uložené záznamy, pošlite samostatnú žiadosť týkajúcu sa súkromia alebo vymazania.